Geweldige locatie
uitstekende bereikbaarheid

Perfect gelegen tussen de groten steden, met een directe verbinding met Schiphol. Uw toegangspoort tot de rest van Europa.

Leiden Bio Science Park

Leiden Bio Science Park huisvest ongeveer 106 life science bedrijven en de meeste bioscience start-ups in heel Nederland, alsmede multinationals en internationaal gerenommeerde onderzoeksinstituten die focussen op innovatieve medicijnen, vaccins, diagnostiek en platform technologieën. Het Bio Science Park biedt toegankelijke state-of-the-art onderzoeksfaciliteiten en trainingsfaciliteiten, zoals de Biotech Training Faciliteit, en een hoogopgeleide life sciences beroepsbevolking.

In de historische stad Leiden bevindt zich ook Leiden Universiteit, waardoor een sterke R&D samenwerking mogelijk is tussen de universiteit en het bedrijfsleven, terwijl er een uitgebreide internationale gemeenschap is en een internationaal-georiënteerde, jonge bevolking.

Uitstekende 

Bereikbaarheid

Elements is een multifunctioneel, hyper-flexibel kantoor en laboratorium gebouw, centraal gelegen in het Nederlandse centrum van biomedische wetenschappen en -bedrijven: het Leiden Bio Science Park. Gesitueerd tussen de grote steden van Nederland en Schiphol, is het makkelijk bereikbaar per vliegtuig, openbaar vervoer, auto en zelfs de fiets.

 • Uitstekende bereikbaarheid
  per vliegtuig, openbaar vervoer, auto en zelfs de fiets
 • Leiden Bio Science Park
  meerdere multinationals en internationaal-erkende onderzoeksinstituten
 • Uw toegangspoort tot Europa
  slechts 15 minuten van Schiphol
 • Historisch centrum van Leiden
  op slechts 5 minuten afstand

Uw buren

in Leiden Bio Science Park
Hotspot image